HAVERKORT een begrip in Haarlem

Horloge reparaties

De tijd dat je een horloge kreeg bij het verlaten van de middelbare school en daar de rest van je leven mee deed, is al lang verleden tijd. Horloges zijn meer en meer een mode-accessoire geworden. Veel mensen hebben dan ook meerdere horloges. Maar je zult zien dat uitgerekend het horloge waar je zo aan gehecht bent het laat afweten. Geen nood. Bij Haverkort ben je aan het juiste adres voor je horloge reparatie. Aan alle merken worden reparaties vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Eenvoudige reparaties kunnen we snel uitvoeren. Gaat het om wat ingewikkelder reparaties dan vragen we iets meer tijd.

Zekerheid over je horloge reparatie

Net als sieraden hebben ook horloges vaak een emotionele waarde. Daarom wordt elke reparatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd. En belangrijk om te weten is het dat jouw horloge, ongeacht of het een simpel uurwerkje of een peperduur merkhorloge is, bij ons in de winkel veilig wordt opgeborgen in de kluis. En bij eventuele diefstal verzekerd is.

Sieraden reparaties

Voor reparaties aan je sieraden ben je bij Haverkort Juweliers aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om reparaties aan je sieraden vakkundig uit te voeren. Gouden collier, bijzonder erfstuk of welk sieraad dan ook, bij ons zijn ze in goede handen. Onze goudsmeden zijn vakkundig en betrouwbaar. Eenvoudige reparaties kunnen wij snel uitvoeren. Complexe herstelwerkzaamheden nemen meer tijd in beslag. Ben je op zoek naar een goudsmid die in Haarlem je reparaties aan je sieraad kan verzorgen? Kom dan naar Haverkort Juweliers.

Zeker over je sieraden reparaties

Wij kunnen ons voorstellen dat je wenst dat wij je sieraden reparatie zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren. Als geen ander weten wij dat sieraden een belangrijke emotionele waarde kunnen hebben. Bij reparaties worden de sieraden daarom altijd in een kluis bewaard. Bovendien zijn al je sieraden bij ons in bewaring in de winkel verzekerd tegen diefstal.

Helderheid en Duidelijkheid

Niets is zo vervelend om achteraf met hoge reparatiekosten geconfronteerd te worden. Bij Haverkort houden we van duidelijkheid, daarom vertellen wij vooraf wat de sieraden reparatie gaat kosten en mochten we het niet goed kunnen inschatten, dan krijg je eerst een prijs opgave voordat we de reparatie laten maken. Je kunt ook gerust langskomen om vrijblijvend een prijsopgave te krijgen voor een reparatie aan je sieraden Heb je vragen over een eventuele reparatie aan je sieraad? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.