HAVERKORT een begrip in Haarlem

Trouwringen

Een trouwring kopen doe je niet dagelijks, dat weten we bij Haverkort Juweliers als geen ander. Bij ons vind je voor deze bijzondere dag gegarandeerd de trouwring die je zoekt. Want bij Haverkort Juweliers hebben we ruime keuze aan relatieringen. Van een klassieke trouwring, tot een paar exclusieve handgemaakte ringen waar je eigen ideeën in zijn verwerkt.

Of je nu een trouwring zoekt in goud, zilver of titanium, je kunt bij ons gerust je trouwring kopen, in de prijsklasse die jij in gedachte hebt.

Relatieringen uitzoeken met persoonlijke aandacht

Wij nemen vanzelfsprekend graag alle tijd voor jullie bij het uitzoeken van je relatieringen. Onze verkoopadviseurs adviseren jullie graag. Die weten precies wat wel en niet kan. Hebben jullie een uiteenlopende smaak? Wij adviseren jullie hierbij graag. Wat ons betreft hoeven de relatieringen zelfs geen passend paar te zijn.

Verlovingsringen koop je ook bij Haverkort Juweliers

Ben je van plan om de grote stap te zetten en je partner ten huwelijk te vragen? Of je het aanzoek nu uitbundig wilt aanpakken met een luxe ring, of juist meer bescheiden. Wij hebben verlovingsringen voor elk budget. Wil je juist een unieke verlovingsring? Ook dat kan. Wij nemen graag de tijd om je wensen te bespreken.

Trouwring kopen? Neem contact op!       

Heb je een relatiering, verlovingsring of trouwring gezien die je aanspreekt? Voor persoonlijke aandacht en advies van een echte vakman, kun je langskomen in onze winkel om uw trouwring te kopen. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht, maak dan en afspraak.  

Zomaar een greep uit onze collectie

1.                                          Aller Spanninga

2.                                          Gerstner

3.                                          Gettmann

4.                                          Breuning

5.                                          R&C

6.                                          Fjory

7.                                          Boccia