HAVERKORT een begrip in Haarlem

Oud goud

Er zijn veel mensen die oud goud thuis hebben liggen. Dat kunnen oude sieraden zijn, waarvan u geen zin meer heeft om te dragen. Of het zijn sieraden die u uit een erfenis heeft gekregen, die niet meer geheel van deze tijd zijn. Veel mensen hebben ook nog wat gouden munten in de la liggen, dit goud is tegenwoordig veel geld waard. Door de stijging van de goudprijs in de laatste jaren krijgt u nu veel geld voor oud goud.

Oud goud inkoop is niet alleen een transactie tegen de hoogste oud goudprijs. Het is prettig te weten dat u eerlijk wordt behandeld in een zaak die goed bekend staat. Haverkort Juweliers heeft al bijna 50 jaar een betrouwbare reputatie opgebouwd.

Inwisselen van oud goud, hoe in de werkwijze

De werkwijze bij Haverkort Juweliers is helder. U komt voor het inleveren van oud goud naar onze winkel aan de Rivièradreef 39 te Haarlem. Wij wegen uw goud en ondertussen drinkt u een kopje koffie. De prijs van uw goud wordt berekend aan de hand van het gewicht, het karaat gehalte en natuurlijk de dagprijs.

U weet het, wij weten het, eerlijkheid duurt het langst. Daarom hanteren wij in onze winkel een transparant prijsbeleid. De goudprijs wordt elke dag en soms elk uur geactualiseerd.

De prijs van oud goud wordt berekend per gram.

U kunt mee kijken op de geijkte weegschaal die op de toonbank staat.

Tip: weeg uw goud thuis op de keukenweegschaal. U heeft dan een indicatie. Alle transacties worden bij ons geregistreerd. Wij hebben daarvoor u legitimatie nodig.

 

          

U krijgt in eerste instantie een indicatie prijs, bent u daarmee akkoord dan kunnen wij u bij inname van het goud d.m.v. toetsing het exacte goudgehalte en gewicht voor u bepalen en kunt u kiezen voor contant of een storting per bank. Graag zien wij u in de winkel om een vrijblijvende taxatie te geven.