HAVERKORT een begrip in Haarlem

Horlogereparatie in Haarlem

Haverkort juweliers is al meer dan 50 jaar een begrip voor horloge- en sieradenreparatie in Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van sieraden en horloges. Van grote tot kleine reparaties kunt u bij Haverkort Juweliers terecht.


Meer info? Neem contact op


Uw horloge van een kleine of grote reparatie laten voorzien in Haarlem

Van complete revisies van horloges tot het verwisselen van baterijen, wij draaien er onze hand niet voor om. Meestal kunt u na de kleine horlogereparaties, zoals het inkorten van horlogebanden, het aanzetten van horlogebanden en het vervangen van batterijen, uw horloge direct weer meenemen. Uw horloge is dus klaar terwijl u wacht!


Verschillende soorten reparaties

Voor bijna alle mogelijke reparaties aan sieraden en horloges kunt u bij ons in Haarlem uitstekend terecht. Ook maken wij voor u de mooiste memoiressieraden en kunnen wij voor u bijvoorbeeld de trouwring van uw partner vervaardigen in een passend sieraad, geheel naar uw wens! Wij helpen u graag verder met bijvoorbeeld:

·       Solderingen van edele sieraden

·       Polijsten/matteren en schoonmaken van uw sieraden

·       Het knopen en rijgen van parelsnoeren

·       Zetwerk voor (edel)stenen

·       Het ontwerpen of verbeteren van uw sieraden

 

Schakel ons in om uw sieraad op te knappen

Wilt u een reparatie bij ons in Haarlem om uw horloge weer naar behoren te laten lopen? Of wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 023-5334293