HAVERKORT een begrip in Haarlem

Sieraden kopen in Haarlem

Nieuwe sieraden kopen in een winkel in Haarlem met een groot aanbod; er is weinig leukers dan dat. Snuffel op uw gemak langs de vitrines en bekijk de glinsterende ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en horloges. Naar wat voor iets bent u op zoek? Bij Haverkort juweliers hebben we een uitgebreide collectie sieraden in onze winkel in Haarlem die u kunt kopen. Zo hebben wij voor ieder wat wils – of het nu voor uzelf is of om cadeau te geven.


De meest uiteenlopende sieraden vindt u in onze winkel in Haarlem

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie goud- en zilverwaar. U vindt er mooie zilveren sieraden van merken zoals Ti Sento, Moments, Karma, Rebel & Rose en IXXXI Jewelry. Heeft u een voorkeur voor gouden sieraden? Dan hebben we prachtige items van de merken Blush, Miss Spring en R&C. Bovendien is het, naast het kopen van sieraden, ook mogelijk om horloges te kopen in onze winkel in Haarlem. Voor zowel dames als heren hebben wij prachtige exemplaren die schitterend staan. 

Zilver 


·    Lapponia

·    Breuning

·    Ti Sento

·    Moments

·    Rebel & Rose

·  KARMA

Coeur de Lion

· See you memorial jewelry

. Nico Taeymans

  

 

Goud

 

·    Miss Spring

·    Blush

*     R&C

 Horloges

·    Zeno

·    Lorus

·    Seiko

·    Pulsar

·    Fossil 

Trouw- en verlovingsringen naar uw wensen vormgegeven

Wanneer u uw partner ten huwelijk wilt vragen, hoort daar een mooie verlovingsring bij. Een ring die uw liefde bezegelt en voorlopig niet meer van uw ringvinger gaat. Bij ons vindt u trouwringen en verlovingsringen in witgoud, platina en met diamant. Daarnaast is het mogelijk om een ring zelf te ontwerpen of te laten graveren. Zo maakt u het sieraad nóg persoonlijker. Bekijk het uitgebreide aanbod aan sieraden in onze winkel in Haarlem om uw favoriet te kopen.


Kom langs en laat ons een compleet nieuw sieraad voor u vervaardigen

Wanneer u precies weet wat voor sieraad u zou willen, is een op maat gemaakt sieraad dé oplossing. Bij Haverkort juweliers in Haarlem, nabij Nieuw-Vennep, zijn wij in staat om voor u een compleet nieuw sieraad te vervaardigen, geheel volgens uw wensen en dus precies zoals u dat wilt. Uw droomsieraad is dus gewoon binnen handbereik wanneer u ons inschakelt. Kom langs in onze winkel in Haarlem om uw favoriete sieraden te kopen of bespreek met ons de mogelijkheden voor een persoonlijk model. Heeft u oud goud dat u graag wilt inwisselen? Ook dat is bij ons mogelijk. Voor meer informatie belt u naar 023-5334293 of vult u het contactformulier in.