HAVERKORT een begrip in Haarlem

 

Uw juwelier in Haarlem

Sinds 1967 is Haverkort juweliers een begrip in Haarlem. Gestart als juwelierszaak in Haarlem op de hoek van de Koningstraat en de Jacobijnenstraat. Sinds 1972 zijn wij gevestigd in Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem-Zuid. Daar hebben we een prachtig aanbod horloges, sieraden en nog veel meer.


Meer info? Neem contact op


Bij onze juwelier in Haarlem slaagt u geheid voor een prachtig sieraad

Ons assortiment bestaat uit een ruime collectie goud- en zilverwaren. In onze juwelierszaak in het centrum van Haarlem vindt u armbanden, kettingen, oorbellen en nog veel meer. Ook voor schitterende trouwringen helpen we u graag verder. Daarnaast kiest u altijd uit uiteenlopende horlogemerken van topkwaliteit. Van trendy tot klassiek – u slaagt hier geheid voor een horloge dat past bij uw stijl! Heeft u zelf nog gouden sieraden liggen die u niet meer draagt? Wissel uw oude goud in bij onze juwelierszaak in het centrum van Haarlem en u krijgt er een eerlijk bedrag voor terug. 


Vraag naar onze reparatiemogelijkheden

Naast de schitterende horloges en sieraden die u in onze juwelierszaak in het centrum van Haarlem vindt, bieden we u een reparatietraject aan. Van een soldering tot het vervaardigen van een compleet nieuw sieraad en van een batterij vervangen tot een volledige revisie van uw uurwerk, u bent bij ons aan het juiste adres. Bij Haverkort, uw juwelierszaak in het centrum van Haarlem helpen we u graag verder.